Okategoriserade

Lucka tolv

Dag 12. En bild på någon du saknar. (Emilys Julkalender)
 
 
Det här är Hanna. Hon bor och pluggar just nu i Göteborg efter att ha flängt/pluggat/åkt skidor/levt i Frankrike i ett antal år. Och så har hon bland annat jobbat under OS i London (Hej, avundsjuka x2!). Hon är cool helt enkelt och en väldigt fin vän. Vi har inte träffats sen i maj. Det blir tyvärr så att runt 6 månader mellan gångerna är ganska så normalt.. Men hoppas sannerligen att vi hinner ses nu runt jul. Som tur är så är hon min vykortsvän. Bästa grejen faktiskt även om det tar ett tag innan man får iväg de där korten..men tänk när vi är 60 liksom. Då hoppas jag att det har blivit en stor hög med kort (som jag envist kommer att samla på såklart. 😉 ).
 
Jag måste nämna morfar också när det är ”jag saknar”-tema. Han var bäst, min morfar.
 

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *