Okategoriserade

Lucka nio

Dag 9. En bild på ditt rum eller din lägenhet. (Julkalendern hittar ni här)
 
 
Jag bor i en lägenhet med 1,5 rum och här är mitt halva rum helt enkelt som ligger utanför köket. Jag hänger här ganska ofta. Frukost och middag, när jag pluggar, pysslar och bloggar. När jag väntar på att mat i ugnen ska bli färdig. Jag liksom glömmer bort ibland att jag har ett rum till med en stor och skön soffa. Sitter jag vid mat- eller skrivbordet kan jag ha radion på i köket. När solen skiner kan jag öppna balkongdörren och släppa in värmen. Åh, vad jag tycker om min lägenhet. Det är fint trägolv överallt, och fina karmar runt dörröppningarna. Badrummet är nyrenoverat och det är en trappuppgång med få lägenheter. Känns konstigt att tänka att jag antagligen inte kommer att bo här så länge till. Hur ska jag kunna hitta något lika bra sen? Men det är ett senare problem. Jag skjuter fram det till mars eller så.

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *