Allmänt

Tidigt

 
Det är tidigt. Idag ska jag ta tåget upp till Uppsala för att börja en 7,5poängare i form av en valbar kurs som ingår i min utbildning. Det ska bli riktigt kul, det här ämnet brinner jag verkligen för. Håller tummarna för att kursen lever upp till mina förväntningar. Så det blir nog lite tyst här fram till helgen för jag ska husera hos en kär vän där uppe i uptown. Det blir fint det.

No Comments

  • Jasmine

    Hoppas att du trivs med kursen. Lycka till!

    Svar: Tack så mycket för din fina kommentar. Att göra egen marmelad är faktiskt inte alls svårt. Jag tycker absolut att du ska testa. Äppelmos skulle jag också vilja göra, men för min del har det inte blivit av.

    Tack för att du berömmer mitt skapande. Alla handgjorda kort finner du i Jasmine’s Kortmakeri (http://jasmineskortmakeri.blogg.se), välkommen in.

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *