Idag

 
Hittade mitt balettskohalsband här hemhemma, hade nästan glömt bort att jag hade det så det var en fin överraskning. Och så lite färglada skor på det, en skinande sol och ett handbollslandslag klarar för OS-semifinal. Det kan ju nästan inte bli bättre. 
I eftermiddag ska jag iväg och jobba och sen ha nattjour så jag håller tummarna för att solen tänker titta fram imorgon också då jag är ledig igen. Typiskt att det regnat tre dagar i rad, mina tre lediga dagar..
Lite ny design har det blivit här också, det känns bra.
 
0 kommentarer Lägg till din
  1. Åh, de levererar inte utomlands.. typiskt. Jag får klara mig med mina illaluktande ballerinaskor på semestern 😛

    Kaffe är gott men jag dricker det långt ifrån varje dag. Någon gång då och då när jag känner mig sugen är det gott. Du borde prova cappuchino, det är inte så starkt 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *