För exakt 4 år sedan..

..kom jag hem ifrån mitt år i Schweiz. Hjälp vad längesen det börjar att bli..
 
Utsikt från mitt hus och utsikt från en promenad i (lite ovanför) byn.
Bilder från när vi åkte upp i JurabergenVälkommen till Court en vinterdag
Skidresa i Crans Montana
Hur vackert som helst överallt. Jag var tillbaka för första gången i augsuti förra året. Jag måste garanterat tillbaka snart igen. Schweiz är ett hett tips på resmål, man får liksom lite av varje. En roadtrip i detta land står på ”att göra innan jag dör”-listan, helt klart.
0 kommentarer Lägg till din
  1. Fina bilder! Jag har aldrig varit i Schweiz, däremot Österrike som jag tyckte var otroligt vackert. Fast med bara skoltyska gick det sådär:-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *