Gymnasiet

Dans och teater

Ojojoj, vad mycket det har hänt på några få dagar.

I tisdags var det dags för första kvällsrepet, första scenen i andra akten repades in. Jag har en enorm träningsvärk i låren och fötterna var skitiga och ömma men det var kul! Något inte lika kul var:

Brandlarmet gick TVÅ gånger, på kvällen. Fick en ganska flummig förklaring till varför men det var tydligen poliser i fläktarna och de drog upp damm som brandvarnarna reagerade på. Låter helmysko för klockan var ju ändå runt 18.

På grund av dessa irriterande höga toner som inte var direkt bra för hjärnan missade jag bussen med 10 min. Inga brandlarm-vi hade varit klara i tid. Så det vara bara att gå ner till bussen och sätta sig där och vänta en timme. Men där träffade jag i och för sig min gamlagamla vän Jakob. Vi följdes åt från montesori vid 4-5 års ålder upp till nian så det var en trevlig pratstund vi hade.

Igår var det teaterdags i Göteborg för hälften av treorna. Vi åkte tidigt så vi hade 2 timmar fritt i staden innan det var dags för föreställning. Det ÖSregnade så det va rinte så lockande att springa i affärer direkt, det blev till Myrorna för att kolla lite till produktionen och sedan gick fi och åt på ett mysigt kafé i Haga.

Teatern hette Väx Upp! och den var helt ok. Rolig ibland, mycket bra ibland men också lite seg ibland.

Bussen var från Vartofta Buss så jag hade turen att få åka med till Falköping efteråt. Dock var det e tjurig busschaufför som inte alls var snäll när han släppte av mig vid Mössebergsparken. Det ÖSregnade och blåste hårda vindar så den promenaden var inte särskilt kul at gå.

Idag då..På schemat står det Dans 8-15.20, så var det inte riktigt men nästan. Kom mycket långt på dansen som vi började med och den var riktigt rolig att göra. Undrar dock hur det ska gå att göra den i karaktärsskor (klackskor).

Nu ska jag sitta och slå upp varenda företags telefonnummer i Skara så vi kan ringa och få pengar förhoppningsvis. Någon som har någon som vill sponsra? Bidrag mottages tacksamt.

Dagens bild: Dansrep

Tjo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *